NEW YEAR, NEW ME BULLSHIT!

Mun ei oo tarvinnut tehdä Uuden vuoden lupauksia pitkään aikaan.

Yleensähän nämä lupaukset ovat ihmisillä jotain treeniin ja ruokailuun liittyviä. Ne asiat mulla on ollut jo niin monta vuotta suht hyvin hanskassa, että sellaisiin ei ole ollut tarvetta.

En oikein ymmärrä miksi ihmiset tekevät Uuden vuoden lupauksia. Yleensä ne eivät ole mitenkään realistisia ja yritetään heti vuoden alusta pistää koko elämä remonttiin. Ei kukaan pysty hallitsemaan kaikkia elämänalueita kerralla. Siitä olen aika varma. Ei siis ainakaan 100% hyvin. Joku kohta sprakaa ja se on ihan ok... Hiljalleen joku asia kohdilleen kerrallaan.

Pari viimeistä vuotta on itsellä mennyt omien parisuhdeasioiden setvimisessä ja sen viedessä voimia muutkin asiat kärsivät. Esim tavoitteellinen treenaaminen ei ole pysynyt tavoitteellisena kuin muutaman kuukauden kerrallaan ja firman asiat on ollut aivan sekaisin... Kunhan olen jotain edes sinnepäin liikkunut, tehnyt töitä, saanut suht terveellistä ruokaa pöytään, nähnyt välillä ystäviä sekä pitänyt pyykit ja astiat puhtaana niin se on riittänyt...

Tähän blogiin olisi sopinut jotain kauniita kuvia, mutta koska tykkään karskista huumorista niin laitoin nämä.



Nyt kun tämä yksi suuri asia on saatu jo viime vuoden lopulla pois häiritsemästä, niin on ollut ihanaa huomata kuinka on taas energiaa elämän muihinkin tärkeisiin asioihin.
Siksi luulen, että nyt olen valmis Uuden vuoden lupauksiin.

Oma yritykseni lähti vähän puoli vahingossa pyörimään ja moni asia jäi heti alussa tekemättä oikein...   Asiakkaita vain tuli ja homma levisi käsistä....
Kun tuli vielä perhe murheita, paperiasiat eivät voineet vähempää kiinnostaa. Tein vain töitä ja kaikki kirjanpidolliset asiat roikkui jäljessä.
Nyt yksi lupaus onkin, että materiaalit kirjanpitäjälle ja laskut asiakkaille lähtevät ajallaan matkaan.

Toinen lupaus liittyy treeniin. Tavoitteeni tälle vuodelle piti olla Triathlonin puol matka, mutta laskinkin tavoitteitani reippaasti alas ja aion vielä tämän vuoden vetää Sprinttejä ja yhden perusmatkan. Aion parantaa näissä aikojani, niin paljon kuin mahdollista.
Töitä sekin vaatii, mutta treenit ovat mielekkäämpiä minulle ja ajallisesti helpompi toteuttaa, kuin pidempään matkaan valmistavat. Ja se lupaus on siis se, että aion noudattaa minulle tehtyjä treeniohjelmia koko vuoden!

Sain nämä ystävältäni.

Kolmas lupaus liittyy ruokaan. Tämän lupauksen tein itseasiassa eräälle minulle todella tärkeälle ihmiselle :)
Lupaan valmistaa itse ne kaikki einesruoat, mitä aiemmin tarjosin lapsille kiireessä. Esim pinaattikeitto, hernekeitto, pinaattiletut... Hirveästi meillä ei eineksiä syödä, mutta sekin vähä jää nyt pois.

Neljäs lupaus on, että aion olla onnellinen! Minkä takia aion matkustaa paljon, lukea paljon kirjoja, antaa rakkautta niin paljon, että vastaanottajat pakahtuvat, viettää kiireetöntä aikaa lasten kanssa, joogata ja rauhoittua monta kertaa viikossa :)

Uskon vahvasti, että nämä kaikki asiat ovat toteutettavissa.
Yksi asia mitä vuodelta 2018 vielä haluaisin on päätös mitä aion tehdä vuonna 2019...


Kommentit

Suositut tekstit