Minkälainen on Suomalainen?

Netissä pyöri jokin aikaa sitten hauska juttu siitä minkälainen on Suomalainen... No, Personal trainerin silmin hän on tällainen :)


1. Suomalainen on sellainen, että haluaa kiinteän kropan tai isot ihakset, mutta ei halua käydä salilla. Mielummin käydään kävelyllä, siivotaan käydään ostoksilla ja hoidetaan puutarhaa.

2. Suomalaisella on kaikenlaista vaivaa... Polvivaivaa, selkävaivaa, rannevaivaa, nilkkavaivaa, niskavaivaa. Halutaan että paikat paranee, mutta mitään ei voida tehdä, koska ne vaivaa. Ja, kun yksi paikka vaivaa, niin mitään muutakaan paikkaa ei voi treenata.

3. Suomalainen ei halua syödä liikaa proteiinia, koska siitä saattaa tulla jotain munuaisvaivaa. Suomalainen syö mielummin pizzan, pullan, lihapiirakan tai juo kaljan, koska niistähän ei tule mitään vaivaa ;)

4. Suomalainen palkkaa Personal Trainerin, mutta kyseenalaistaa mielellään kaiken Pt:n sanoman ja käskemän, koska jostain on kuultu, että Personal Trainereita on jos jonkinalaisia ja kaikki ei niin ammattimaisia ja jos on huono PT saa itselleen taas vaan lisää vaivaa.

5. Personal Tarinerin ohjeita ei viitsitä noudattaa kovin pitkää aikaa, koska on loma, on pääisiäinen, on juhannus, on Joulu, on synttärit, on ylppärit, ristiäiset, konfirmaatiot, isoisoisoisotädin 200vuotis juhlat, on lasten synttärit, toisen lapsen synttärit ja sitten onkin ollut niin raskasta töissä, että pakko huiltat, koska joku on sanonut, että lepo on tärkeää.

6. Suomalainen uskoo lehtijuttuihin, että viini on hyvästä, lepo on hyvästä ja kevyt treeni on hyvästä. Ja Suomalainen tekee nämä kaikki erittäin hyvin. Suomalainen takertuu jokaiseen lehtiartikkeliin mitä liikuntaan tai hyvinvointii tulee ja niillä taas kyseenalaistetaan se mitä PT on käskenyt tekemään :)

7. Suomalainen haluaa voida paremmin ja haluaa kapeamman vyötärön, mutta ei haluaisi syödä niin paljoa kasviksia päivässä. Sellainen Suomalainen on. Eikä hän voi ymmärtää miten syömällä määrällisesti enemmän voi muka voida paremmin ja saada kapeamman vötärön.

8. Suomalainen haluaa olla yhtä hyvässä kunnossa kuin 20vuotta sitten, mutta sitten tulee ne kaikki vaivat ja se ettei ehdi treenata. Kun ei ole aikaa, ei ole aikaa. Suomalaisella ei ole aikaa...

9. Suomalaisella on sisua, mutta se sisu ei löydy terveellisen ruoan laittamiseen tai reippaaseen treenaamiseen.
Sisu löydetään baarissa!

10. Suomalaiset treenaa säällä kuin säällä tai ainakin lapset laitetaan treeneihin säällä kuin säällä, mutta kun itsellä olisi treenin aika ja vähän sataa, niin onkin kurkku kipeä tai kauheesti töitä!


Kaikesta huolimatta Suomalainen on ihana asiakas ja mulla niitä on ollut monia, joista rakastan kaikkia :)

Hyvää Pääsisäistä, pus!

Kommentit

  1. Ihana kirjoitus ja ymmärrän sinua niin hyvin, vaikka itse olenkin ravitsemusalalla. En tiedä minkämaalainen asiakas itse olen ollut personal treinerilleni. Ennemminkin joutunut toppuuttelemaan etten saa hankkiutua ylikuntoon enkä saa rikkoa paikkojani. Mulla kun on paljon perussairauksia ja kaikenlaisia valuvikoja, mutta kun nyt viimein pystyn 15 vuoden tauon jälkeen urheilemaan, niin treenaan sitten kunnolla sen mitä kroppa antaa myöden.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit