Liikunnan ilo kateissa? Löydä oma laji!

Ihanaa kesäistä perjantaita kaikille!

Kesä alkaa pikkuhiljaa näyttäytymään ja mulle tunkee asiakkaita ovista ja ikkunoista. Ihmiset haluavat liikkua kesällä selvästi enemmän kuin ennen, mikä on tietenkin todella mahtava juttu.
Itse jään kuitenkin viikon päästä pitkälle ja ansaitulle lomalle, joten en valitettavasti ota tähän hätään enään yhtään uutta asiakasta. Elokuussa sitten taas. Tehkää nyt jotain muuta :) Kyllä te ehditte mun naamaa taas syksyllä katselemaan :)

Kehottaisinkin siis kaikkia kokeilemaan kesällä jotain uutta ja erilaista!
Astukaa pois salilta ja käykää melomassa, kiipeilemässä, maastopyöräilemässä, avovesiuimassa, polkujuoksemassa ym. kivaa mitä kesäisin on siistiä tehdä!
Nauttikaa luonnosta ja ystävistä. Liikkukaa yhdessä koko perheen voimin ja pitäkää hauskaa!
Voi olla, että löydät uuden lempparilajin!

Monesti liikkumaan saattaa olla vaikeaa lähteä jos laji ei tunnu mielekkäältä ja yritetään väkisin treenata sitä mitä muutkin.
Muista kuitenkin, että kaikkien ei tarvitse olla juoksijoita tai joogaajia.
Lajeja on vaikka kuinka paljon ja vain kokeilemalla löydät oman intohimosi.
Muista kuitenkin antaa lajille kuin lajille aikaa. Mikään laji ei oikein aukea ensimmäisellä kerralla. Ota haasteet vastaan positiivisesti ja lataa itsesi kovalla halulla kehittyä. Silloin onnistut ja saat onnistumisen tunteen, joka auttaa jaksamaan sekä löydät omat vahvuutesi.

Oma 4,5 vuotias poikani on käynyt telinevoimistelu- sekä tanssitunneilla reilun vuoden eikä keskittyminen ole oikein jaksanut riittää kummassakaan.
Kun hän oppi heti neljä vuotta täytettyään polkemaan ilman apupyöriä, niin oli selvää, että pyöräily on hänen juttu! Joka paikkaan pitää mennä pyörällä ja lujaa.
Eräänä päivänä eksyimme pyörillä skeittipuistoon ja jätkähän veti siellä rataa PYÖRÄLLÄ!
Tajusimme heti, että BMX pyörähän se on tolle jätkälle hommattava ja niin sitä ollaan nyt kuukauden ajan käyty pari kertaa viikossa Kivikon BMX-radalla.
Heti ekalla kerralla Kevin veti jo KOKO RADAN LÄPI! Isot ja pienet mäet.
Oma laji taitaa olla löytynyt!

Ihanaa Juhannusken odotusta kaikille ja kokemusrikasta kesää!!










Kommentit

Suositut tekstit