Triathlonleiri Torreviejassa

Enää 2 kuukautta ja tämä tyttö lähtee Espanjaan treenaamaan ja lomailemaan kahdeksi viikoksi!!

Olin viime vuonna ensimmäistä kertaa aktiivilomalla ja sillä tarkoitan Triathlonleiriä.
Kyllähän mä aina lomalla lenkkeilen ja käyn salilla, mutta tää oli jo aivan PRO meininkiä!
Viikko oli yksi mun elämäni kohokohtia!! Jopa niin parasta, että tänä vuonna päätin olla leirillä kaksi viikkoa, kun sellainen mahdollisuus tuli!
Voiko olla mitään niin rentouttavaa kuin syödä, treenata, syödä, treenata, syödä, treenata, syödä ja nukkua? no ei voi!!!
Vaikka päivät oli pitkiä ja treenejä tuli yhdelle viikolle paljon, niin olin niin täynnä virtaa sen viikon jälkeen, että oksat pois! Voittaa löhölomat mennen tullen! Treeneissä ei meinaan paljoa työasiat tai muutkaan stressit pyöri päässä!
lisäksi  seura oli mukavaa ja puitteet kunnossa!

Elämykset jotka jäivät päällimmäisenä mieleen viime vuonna
- 5km nousu fillarilla vuorelle, johon pystyin!!!
- uinti ekaa kertaa märkäpuku päällä avovedessä ja vielä aallokossa
- upea luontopolku juoksumaastona
- yhteiset illalliset treenikavereiden kanssa

Viime vuonna leiri järjestettiin Mallorcalla ja tänä vuonna Torreviejassa.

Leiriä järjestää HUUB Finlandin Tony ja Vera Strömsholm. Tämä pariskunta on kunnon toimintakaksikko, jotka ovat parhaita mahdollisia tyyppejä järjestämään leirejä, kisoja tai treenejä.
Kummatkin ovat treenanneet ja kisanneet paljon ja tietävät Triathlonmaailmasta kaiken!
He ovat valmentajina käsivällisiä, iloisia ja kannustavia.. Kaikkea...


Leirit järjestetään aina paikassa, jossa on lyhyt matka lenkkipoluille, pyöräilymaastoon ja uimahallille. Kaikki mitä tarvitset on majoituspaikan lähellä ja sinulle on tehty kaikki valmiiksi ja mahdollisimman helpoksi. Pyörävuokraukset ym on hoidettu ja itse tarvitsee vain hakea pyörä.
Ruokaa tulee pöytään kellon tarkkuudella ja hierojat tilattu kämpille!
Siis oikeesti!!! Oon niin intona, kun vaan kirjoitankin tätä, että en kestä! Pääsen leikkimään kahdeksi viikoksi urheilijaa 😂
Treenejä on kolme päivässä, mutta tietenkään kaikkiin ei tarvitse osallistua. Omaa kroppaa kuunnellen. Itse en todellakaan ole polkenut tai uinut sellaisia kilometri määriä mitä muut leirille osallistuvat, joten pääsen lyhyimmille pyörälenkeille ja saan uinnissa varmasti taas tarvittavaa tekniikkaopastusta sekä muutenkin henkilökohtaisia neuvoja matkauinnin parantamiseen.
Jokainen siis huomiodaan ja kaikki saavat sellaisen treenin kuin tarvitsevat.
Viime vuonna sain älyttömsti vinkkejä uintiin ja odotan innolla, että pääsen imemään tietoa tästä hullusta lajista itseeni taas lisää.

Jos siis sua kiinnostaa saada uintiin uutta potkua, kohottaa kuntoa, treenata rauhassa ilman töitä ja kotitöitä ym. tai viettää lomaa ja samalla vähän liikkua, niin lähde säkin mukaan!!!

Itse olen siis ekan viikon yksin. Lähtö mun synttäripäivänä 22.4. ja tokalle viikolle tulee mun vanhemmat ja lapset mukaan, jolloin treenaan hieman vähemmän. Tänä vuonna leirille on järjestetty myös retkiä, joihin lasten kanssa osallistun varmasti.
En malta odottaa!!!!

https://www.facebook.com/events/134721206980327/

Tässä kuvia viime vuoden leiristä!

















Kommentit

Suositut tekstit